Sziasztok!
Karakter Név: Vortune
Class: Paladin
Race: Human
Profil:http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Vortune/simple
Előző Guild(ek): Sok guildben voltam eddig, egyik sem raidelős volt Wrath Óta, Előtte réges rég a Hungarikum, Véregnző Nyulak és ami később abból lett

(Régi időkről van szó már nem emlékszem de lehet, hogy voltam nálatok is anno ha ott volt Evilzed) A legutóbbi érdemleges még horda oldalon volt az Ancient Warlords.
Keresztnevem: László
Életkorom: 25
Miért pont hozzánk akarsz csatlakozni és miért hagyod/hagytad ott jelenlegi guilded?: szerettem volna mindig is egy jó csapat tagja lenni, és már réges régen is akartam csatlakozni hozzátok de sajna elmaradt

Előző guildemet ami még jelentősebb volt azért hagytam ott mert kihalt, és trasnfereltem.
Egyéb fontosabb alt karaktereid? (profillal):
Egy 100as night elf priest Arathoron, jelenleg restorationra várva, így armory linket sajnos nem tudok.
Három progress raid nap van, Szerda, Csütörtök és Hétfő, tudod vállalni?
Kettőt biztosra tudok ígérni, a harmadikat a munkaidőm befolyásólhatja.
Az elvállalt raideken, 20:00-23:00-ig Online tudsz lenni?
Igen.
Használtál-e már VoIP programot (TS, Ventrillo) és képes vagy-e kommunikálni mikrofon használatával?
Természetesen igen.
Raid tapasztalatod a játékban?
2005 óta játszom, 2009 óta a main kasztommal, paladinnal. Vanilla és BCben végig raideltem, Wrath elején azután abbahagytam egész Mists végéig munka miatt. Azt leszámítva ami belefért az időmbe mindent LFR-ben és kevés pug Hellfire Citadell.
Melyik volt a legnehezebb Boss amivel eddig találkoztál, és miért?
Én véleményem szerint a Paragons of The Klaxxi volt az, a nagy fejetlenség miatt amit az a fight tudott okozni.
Milyen rotationt/prioritást használsz egy targeten, illetve aoe-nál (healernél értelemszerűen single target és group healnél)?: Két kasztot használok, tank és heal: Healnél: Holy Shock, Flash of Light, Eternal Flame, Holy Light filler.
Aoe: Holy Prims enemy targetre, Holy Radiance, és Light of Dawn ha megvan a 3 charge.
Tank: Crusader Strike, Shield of Rightous,Judgement, Hammer,
AoE: Concentration, Hammer of rightous, Consetraion, Avengers Shiled, Hammer of The Rightous, Lights Hammer.
Mi alapján állítod össze a geared? Melyek azok a statok, amelyek elsődlegesek az itemek kiválasztásánál?
Tapasztalat és néha saját döntés alapján, healere: intellect,crit,mastery és sok sok haste, tankra: bonus armor,mastery,crit, és itt is haste.
Miért ezeket a talenteket használod? Indokolj párat a kiválasztott talentjeid közül egy PVE boss példáján bemutatva.
Heal: Speed of light mobility miatt pl: A Reavernél minél hamarabb ki és visszakerülni az éles helyzetekből, Sancificed Wrath több opciót ad, és lényegesen több "rossz" helyzetből tudja kihozni a groupot. Holy Prism az instant aoe heal miatt, Saved by the Light bedig egy életmentő dolog tud lenni tankon így az erősebb healek vissza tudják hozni.
Tank: Speed ismét a mobility miatt, Eternal Flame: egy nagyon jó instant heal, ami proccolhat is, Lights Hammer egy kevés passive heal miatt, nagyon jó mobok felfogására, Holy Shield pedig a + block miatt. A Seraphin egy jó helyettesítő lehetne, de mivel annyira sok holy powerbe kerül cserébe lemondok sok más lehetőségről.
Jelölj meg két oldalt, ahol utánanézel a karaktereddel kapcsolatos változásoknak:
http://www.icy-veins.com/https://www.youtube.com/user/mikepreachwowAktívan használod a Guildod Fórumát és weboldalát?:
Amennyiben bevesztek, igen

Mi az általad játszott karakter gyengesége és erőssége?:
Gyengesége: A haste alapvető hiánya, heal és tank között az, hogy az Etenral Flame pont tank specben instan míg healben castos, és szerintem a legfőbb, hogy mivel minden spellje holy, ezért ha spell lockkolnak akkor minden cooldwonra kerül ami elég nagy gondot is okozhat.
Erőssége: Maga a high armor rating, az aktív migitációk, nyílván a Lay On Hands, és rendkivűl jól alkamlazkodik mindkettő speckhez.
Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs):
Nincs
Van-e tapasztalatod bármely offspeceden, illetve ha egy boss fight úgy kívánja, hajlandó vagy-e áttalentolni?:
Igen mint említettem protection/holy vagyok, amennyiben kell bármikor átváltok.
Milyen a jelenlegi számítógép konfigurációd, alkalmas-e a 25 fős raideléshez?:
Teljesen megfelelő, még a régebben bemutatott 40 fős Molten Core-t is vitte.
Bármi egyéb amit tudatni szeretnél velünk, mert úgy érzed fontos számodra vagy esetleg döntő lehet a felvételed szempontjából:
Mindenképpen tudatnám, hogy egy szerencsétlen döntés végett a karakterem jelenleg a Ragnaros szeveren van, magához a helyhez nem húz semmi és ezért így is úgy is vissza fogom trasnferelni Arathorra, ami a karácsony végett lehet sajnos csak Január elejére esik.
1.Társaság
2.Sör
3.Progress
4.Loot
5.PvP
Van valami kérdésed felénk?:
Úgy vélem még nincs