tauh0712
1
Draenei
Shaman
tauh0712
Szint: 1
Faj: Draenei
Kaszt: Shaman
Hozzászólások: 4
tauh0712

TGF ranged dps/heal (Elutasítva)

HozzászólásSzerző: tauh0712 » 2016.07.26. 18:02

Karakter név:Tauhlina (de ez még változhat , a végkimenettől függően)
Class:Sámán , vagy bármely ranged dps/heal. Druidon és Monkon kívűl bármi.
Race: Dranei

Profil: (Armory) * mivel új server/más frakció ezt nemtudom, de itt van pár régebbi mainem
http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... e/advanced 35+nap
http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... h/advanced 110+nap
http://eu.battle.net/wow/en/character/r ... a/advanced 75+nap
mint látjátok a papom elégg hulladék gear , sajnos ez azért van mert HFC kezdése után pár héttel kicsit kicsúsztak a dolgok a kezemből és abba hagytam a pve-t a másik 2 pedig pont ezen okbol pvp gearolt.
Battle Tag Tauh#2390

Előző Guild(ek): Feritas/Wipefest/Uprise/Immortals/Omnislash
a Feritasban illetve a Wipefestbe SOO alatt voltam, az Upriseba pedig BRF elején, csak az ugye elég hamar szét is esett.

Információ a jelentkezőről.
Keresztneved? * Patrik

Életkorod? *20

E-mail címed: * authenticator17@gmail.com (csak Battle.net-re)

Miért pont hozzánk akarsz csatlakozni és miért hagyod / hagytad ott jelenlegi guilded?
Hát ez egy kicsit hosszú lesz , akkor kezdjük is az elején SOO közben kerültem a Feritasba elötte Immortalos voltam ami egy Semi-hc klán volt , sajnos amikor kijött a TESO akkor 2 ember felmondott a wow al és meg is állt a progressünk nem volt ember pótlásra, szóval úgy határoztam megpróbálok jelentkezni a Feritasba akkoriban a no1 Hun klán volt, ez sikerült is, egész jók is voltak a dolgok amígnem oda vittünk 1 srácok haverral aki fantasztikusan kidúrt minket, jó mondom legyen. Ekkora kerültem a Wipefestbe ahol durván 1 hónapig voltam amikor tartanom kellet 2 hét szünetet és ki is estem a main raider csapatbol és átcsúsztam a péntek/szombat este raidelő csapathoz azt meg ugye nem tudtam bevállalni hogy minden hétvégémen raiden legyen. Ezekután jött a prepatch WOD ra ekkora mentem az Omnislashba ahol a volt Immortalsos társaim voltak, jóvolt szépvolt de nem az volt amire vágytam, nem hozták azt a teljesítményt amire vártam(nem haladtunk vettünk mindenkit raidre progress időszak alatt azt is akinke nemvolt ott keresnivalója). Ekkor mentem át az Upriseba HM végén és BRF elején, ott is voltam velük a BlackHand First killen, azonban utána szét is esett a klán ... Utána még HFC első 6-8 hetében visszahívtak az Omnislashba mondom jó legyen, közben jöttek az IRL problémák stb. Ekkora jött 1 kis szünetem ugyanis teljesen tárgytalan voltam hogy mit is kéne csinálnom. Amikor visszatértem arra az elhatározásra jutottam hogy PVP-zek ugyanis már annyira levoltam maradva hogy teljesen esélytelen volt hogy visszabírjak rázódni a raidelésbe. Jelenleg van egy pvp klánom ahol Officer vagyok és én vagyok a target caller RBG-n 1900 körüli csapat.

Hogy miért is akarok csatlakozni elég egyszerű szeretnék újra egy kicsit komolyabb hangvételű klán tagja lenni , illetve kicsit elegem van már a Ragna Horda mentalitásábol, ha élhetek ezzel a kifejezéssel kezd elTaurisodni, plusszba van is nálatok egy jó IRL ismerősöm Firefly személyében.

Három progress raid nap van, Szerda, Csütörtök és Hétfő, tudod vállalni? * Teljes mértékben akár 5-ös is ha azt kívánja a progress

Az elvállalt raideken, 20:00-00:00-ig Online tudsz lenni? * Persze

Használtál-e már VoIP programot (TS, Ventrillo) és képes vagy-e kommunikálni mikrofon használatával? * azt hiszem ez egyértelmű , de használtam már mumble-t Ts-t Ventri-t Discordo-t

Raid tapasztalatod a játékban? *8 éve raidelek egyedül ez a HFC nem jött össze

Melyik volt a legnehezebb Boss amivel eddig találkoztál, és miért? *háát talán Siegecrafter vagy még annak idején Kil'jaeden

Milyen rotationt/prioritást használsz egy targeten, illetve aoe-nál (healernél értelemszerűen single target és group healnél)? * hát álltalában saját fejlesztés az összes mindig éppen úgy amit a helyzet megkíván, nem bejáratott sémám egyedül a burst az elején amit álltalában castsequence macró szokott lenni ha nem RNG classrol van szó.

Mi alapján állítod össze a geared? Melyek azok a statok, amelyek elsődlegesek az itemek kiválasztásánál? * Megszoktam nézni hogy mi lesz a BIS és az alapján álltalában, néha változtatok rajta minimálisan saját izlésnek megfelően.

Miért ezeket a talenteket használod? Indokolj párat a kiválasztott talentjeid közül egy PVE boss példáján bemutatva. * vegyük példának a maget , egy egyhelyben állós fight alatt valószinű hogy a rune of powert fogok használni míg egy mozgósabbnál inkább az Incanter's Flow , vagy ha éppen aoe fight akkor átmegyek fire specre ami azért jelentősen nagyobb aoe val rendelkezik. bár ez mostmár az artifact végett változni fog nem lesz ide oda respecelés de van annyi talent variáció egy specen belül hogy orvosolni lehessen a problémát.

Jelölj meg két oldalt, ahol utánanézel a karaktereddel kapcsolatos változásoknak. * , Igazából az az ember vagyok aki maga tesztelgeti ki a dolgokat de ha mégiscsak meg kéne neveznem akkor http://www.askmrrobot.com http://www.worldoflogs.com/ https://www.warcraftlogs.com / esetleg http://www.icy-veins.com http://www.wowprogress.com de ha valami nagyon nem stimmel megnézek 1-2 videót , de inkább magam szoktam orvoslni a problémákat ha kell 3 órát állok 1 dummy elött vagy elmegyek instázgatni hogy mégis jobban ráérezzek a dolgokra.

Aktívan használod a Guildod Fórumát, és weboldalát? * hát ha szükségét érzem biztos fogom.

Mi az általad játszott karakter gyengesége és erőssége? * mivel még nincs eldöntve mivel is csatlakoznék, ez csakis rajtatok áll, erre nemigazán tudok mit mondani.

Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs) * Firefly

Van-e tapasztalatod bármely offspeceden, illetve ha egy boss fight úgy kívánja, hajlandó vagy-e áttalentolni? * ha olyan karakterrel is kerülök hozzátok aminek a kitapasztalásával még nem töltöttem elég időt megoldom , és respecelek , az újra tanulás nem tartozik a gyengeségeim közé.

Milyen a jelenlegi számítógép konfigurációd, alkalmas-e a 25 fős raideléshez? * amd fx-6300 CPU
8 GB Kingston ram 1333hz
Sapphire 7790 hd 1 gb ddr5
60 GB ssd 500 gb HDD
Bármi egyéb amit tudatni szeretnél velünk, mert úgy érzed fontos számodra vagy esetleg döntő lehet a felvételed szempontjából. Hát egy párszór már már elmondtam de eléggé multifunkciós vagyok a class mind1 tudjátok evés közben jön meg az étvágy. Jelenleg tanuló vagyok szóval időm mint tenger.

Egyéb Remélem sikerült elnyernem a bizalmatokat és kapok egy lehetőséget, nem fogok csalódást okozni mert ha esetleg nem menne a dolog addig hergelném magamat amíg nem sikerült a legjobbat kihozni magambol. Szeretek az élre törni mindentéren.Egy kis útó szerkesztén ha attól féltek hogy idény játékos leszek csak gondoljatok bele hogy szervert és frakciót képes vagyok váltani hogy egy értelmes klánba legyek. 7 karaktert hagyok átra.


Van valami kérdésed felénk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tauh0712 2016.07.26. 20:41-kor.

dannte
100
Pandaren
Hunter
dannte
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 100
Faj: Pandaren
Kaszt: Hunter
Nem: Male
Hozzászólások: 292
dannte

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: dannte » 2016.07.26. 20:13

A Dkval 1utt kelett h jatszon kapszlockal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dannte 2016.07.26. 20:23-kor.

tauh0712
1
Draenei
Shaman
tauh0712
Szint: 1
Faj: Draenei
Kaszt: Shaman
Hozzászólások: 4
tauh0712

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: tauh0712 » 2016.07.26. 20:17

a mageval voltam mindenhol csak hogy őt úgy kezte pálya futását arathor majd ragna majd arathor majd ragna és mindig másnéven, és ugye transfernél resetelődnek a dolgok a karinál de ha adtok pár percet ts en akkor tisztáznám ezt a dolgot

tauh0712
1
Draenei
Shaman
tauh0712
Szint: 1
Faj: Draenei
Kaszt: Shaman
Hozzászólások: 4
tauh0712

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: tauh0712 » 2016.07.26. 20:25

igen voltam vele 1 klánba. Omniba javítva

Sandross
Officer
Dwarf
Warrior
Sandross
‹ Alliance of Destiny ›
Officer
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 90
Faj: Dwarf
Kaszt: Warrior
Hozzászólások: 1837
Officer
Sandross

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: Sandross » 2016.07.28. 18:37

Megbeszéltük a tagfelvételt, azonban Legion előtt sajnos nem tudunk már több embert felvenni.

További jó játékot.
Kép

tauh0712
1
Draenei
Shaman
tauh0712
Szint: 1
Faj: Draenei
Kaszt: Shaman
Hozzászólások: 4
tauh0712

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: tauh0712 » 2016.07.28. 19:24

Rendben várható volt de azért 1 próbát megért. (ui a főoldalról vegyétek le hogy kerestek healert amikor igazából nem.) Illetve sikerest progresst kívánok Legionra.

dannte
100
Pandaren
Hunter
dannte
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 100
Faj: Pandaren
Kaszt: Hunter
Nem: Male
Hozzászólások: 292
dannte

Re: TGF ranged dps/heal

HozzászólásSzerző: dannte » 2016.07.29. 09:59

Koszonjuk szepen. Ki lesz javitva orulunk a jelenkezesednek. Szolunk majd a lakatosoknak a hibaert h ne tevesszen majd meg senkit a kozeljovoben tovabbi szep jatekot

Belépés  •  Regisztráció