Zera
110
Night Elf
Priest
Zera
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Priest
Nem: Female
Hozzászólások: 2
Zera

Zerral - jelentkezése

HozzászólásSzerző: Zera » 2017.11.23. 14:34

Karakter Név: Zerral-Arathor
Class: (Discipline) Priest
Race: Night Elf
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Profil: https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... hor/zerral
- Előző Guild(ek): Harmony
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Kérdés: Keresztneved?
- Válasz: Zsolti
- Kérdés: Életkorod?
- Válasz: 23
- Kérdés: Miért pont hozzánk akarsz csatlakozni és miért hagyod/hagytad ott jelenlegi guilded?
- Válasz: Előző guildem egy social guild, nagyon kedves első sorban svéd, angol és magyar playerek segítenek egymásnak. Azért hagyom ott őket, mert eddig eléggé képlékeny volt az időbeosztásom, nem tudtam progressel foglalkozni és csak egy social gulidben pihentem, de ez most változik. Ugyan annak idején, mikor Csoda bajtársam jelentkezett, szerette volna, hogy menjek vele, de sajna nem tudtam volna kötelezően heti 3 progress raidet vállalni, puggal hc-ztam hétről hétre ahogy tudtam. De szerencsére ami késik, nem múlik. :smt001 Azért szeretnék csatlakozni hozzátok, mert jövő héten nyílik az end content és meguntam a hc-k és m+ -ok farmolását, szeretnék elkezdeni részt venni Arathor mythic progressén és ti pedig egy szimpatikus guild vagytok, skilles és progress képes emberekkel. :smt001
- Kérdés: Egyéb fontosabb alt karaktereid? (profillal)
- Válasz: Nem igazán van említésre méltó altom. Valahogy mindig megunom őket Suramar questline felé :roll:
- Kérdés: Három progress raid nap van, Szerda, Csütörtök és Hétfő, tudod vállalni?
- Válasz: Természetesen.
- Kérdés: Az elvállalt raideken, 20:00-23:00-ig Online tudsz lenni?
- Válasz: Természetesen.
- Kérdés: Használtál-e már VoIP programot (TS, Ventrillo) és képes vagy-e kommunikálni mikrofon használatával?
- Válasz: 9 éve rendszeres Teamspeak felhasználó vagyok, klanok.hu-n van egy szobám, ott tartom a kapcsolatot a többi kockáimmal :lol:
- Kérdés: Raid tapasztalatod a játékban?
- Válasz: Körülbelül 2016. október óta vagyok itt eredetin, előtte sajnos csak Taurin spameltem szintén a random raideket :smt001 Raidek amik idején játszottam: SWP, BT, Naxx, Uldu, ToC, ICC, BWD, ToTFW, BoT és a jelenlegi content: EN, ToV, NH, ToS, mind HC-ig, Mythicen semmi (puggal nem lehet ugye, pedig próbálkoztam volna :roll: ).
- Kérdés: Melyik volt a legnehezebb Boss amivel eddig találkoztál, és miért?
- Válasz: Mivel tényleg csak pug progresseken vettem részt, ezer éve nem voltam guild progressen, így nehéz véleményt alkotni, hogy mit tartok a legnehezebbnek, de kétségtelenül a jelenlegi contentben Kil'Jaeden tartott a legtöbb ideig, mire a sok pug group kill képes lett.
- Kérdés: Milyen rotationt/prioritást használsz egy targeten, illetve aoe-nál (healernél értelemszerűen single target és group healnél)?
- Válasz: Szerintem itt wall of text fog követkeni :lol:
Spot healing nem a disc előnye, szóval csak PW:S spam a tankokra/targetre ami damaget fog kapni, illetve ha valaki életveszélyben van akkor Shadow Mend (csak az SM nagyon eszi a manát :( ). Ezen kívül non-cd esetben preemtíven kiosztok pár Pleás Atonementet/PW:S-es atonementet/PW:R Atonementet azon targetrekre, amelyek damaget kapnak, majd egy fincsi proccos Penanceal és Smite spammel felhealelem őket. Ezen kívül több féle raid cooldown technkát használok. Első eset: 5-10 Atonement Pleával, 2 PW:R, Light's Wrath, Penance (illetve ha az aoe hosszú ideig tartana akkor Evangelismmel hosszabra nyújtom az aoe burst healt és tolom tovább a Penance/Smite-ot) Második eset: Rapture + annyi PW:S amennyi kifér a csövön (ideális Heroval és akkor több fér ki), majd a damage bekövetkezése után Shadowfiend/Mindbender/Bagoly trinket (az éppen bosson ideális setuppal, van amire bagoly trinket-shadowfiend-bagoly trinket kombót használok Shield Discipline talenttel, van amire csak Mindbender, Darkmoon Cardot/Amalgam's Seventh Spinet, sajna a blizz trollkodik és nem akarja kiköpni sem a Velen trinketet sem a Soul of the High Priest gyűrűt :( ) Még van pár kisebb taktikám de így is hosszúra sikeredett, nem akarok minden kis trükköt leírni, a lényeg ennyi :smt001
- Kérdés: Mi alapján állítod össze a geared? Melyek azok a statok, amelyek elsődlegesek az itemek kiválasztásánál?
- Válasz: Raid disc setup: ( Pawn: v1: "Disc sheet": Intellect=1.51, Versatility=1.97, HasteRating=2.18, MasteryRating=2.08, CritRating=1.95, Leech=2.5)
M+ disc setup: Haste>Crit>>>>>Mastery/Versa
M+ holy setup: Crit>>>>>Haste>Mastery>Versa
Általában raidre és kisebb kulcsokra Discet használok, komolyabb, 17+ kulcsokra már kénytelen vagyok Holyt használni mivel kicsi a group, disc heal elég keményen scalel group sizezal, valamit a Holy spothealingje sokkal komolyabb, mint discé, és oda az kell.
- Kérdés: Miért ezeket a talenteket használod? Indokolj párat a kiválasztott talentjeid közül egy PVE boss példáján bemutatva.
- Válasz: Elég standard Disc talenteket használok, ami komolyabb változtatások vannak/voltak az például Star Auguron a Purge of the Wicked cseréje Gracere volt a jobb spot heal miatt(ugye patch óta már máshogy van), illetve a Shield Disciplinet + bagoly trinket és a Mindbender + mana trinketek kombinációt váltogatom a burst healek időzítésének szüksségessége függvényében, melyik bosson hogy. A többi elég standard
- Kérdés: Jelölj meg két oldalt, ahol utánanézel a karaktereddel kapcsolatos változásoknak.
- Válasz: focusedwill.com és az ahhoz tartozó discord(Mendék csinálják, ha jól tudom Josh keze is benne van, elég király oldal) illetve a howtopriest.com, de ők nem annyira up to datek, főleg disc témában :roll:
- Kérdés: Aktívan használod a Guildod Fórumát és weboldalát?
- Válasz: Nem tudom, hogy nálatok milyen szerepet tölt be a fórum, nem terveztem homepagenek állítani, de természetesen ha itt történnek a fontos események, hírek bejelentése, rendszeresen fogom látogatni.
- Kérdés: Mi az általad játszott karakter gyengesége és erőssége?
- Válasz: Gyengeség: nincs meg a Soul of the High Priest/Velen trinket :( De viccet félre téve a spotheal hiánya zavar, mert az SM ledarálja a manád ha spameled, az hogy nincs Spirit ha meghalsz és az hogy ezért kell magas kulcson holyznom. Erőssége pedig hogy ~30-45 secenként nevetséges raidwide heal mennyiséget össze lehet hozni vele, Disckel lehet a legsűrűbben cd-zni egy fight alatt az összes healer közül.
- Kérdés: Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs)
- Válasz: Az egyetlen és utánozhatatlan warlock, Csoda
- Kérdés: Van-e tapasztalatod bármely offspeceden, illetve ha egy boss fight úgy kívánja, hajlandó vagy-e áttalentolni?
- Válasz: Holyzni tudnék raiden is, sajna specifikusan raides gearem nincs rá, de tudom a trükkök alapjait, Shadowzni is tudok, van rá gearem is nagyjából(nyilván shadowra megvannak a bis legendaryk..) de nem igazán szeretem a playstylet, hogy ütöd a Void Boltot meg a Mind Blastet meg a Mind Flayt minél gyorsabban aztán 10 perc után kezdesz felmászni a top5 dpsre.. :lol:
- Kérdés: Milyen a jelenlegi számítógép konfigurációd, alkalmas-e a 25 fős raideléshez?
- Válasz: i5-6600, GTX 960, 16gb kingston RAM, alkalmas :D
- Opcionális: Bármi egyéb amit tudatni szeretnél velünk, mert úgy érzed fontos számodra vagy esetleg döntő lehet a felvételed szempontjából.
- Válasz: Ugyan eddig végig igyekeztem tartani realm top5 priest mythic+ scoret, ilvlt, artifact powert, de sajnos most a Szeptember/Október/November felét ki kellett hagynom barátnős-szakítós okok miatt, így egy kissé lemaradtam a 7.3.0-ás highest keystoneokkal, gearrel, illetve friss logokkal, kérlek ettől tekintsetek el, majd behozom :smt001 Illetve annyi, hogy nem tudom mennyire gyorsan akartok megkeresni in-game, de ma este tartjuk egy ismerősömnek a születésnapját, és olyan állapotban nem akartok velem in-game fontos dolgokról beszélni, úgyhogy legkorábban péntek délután leszek elérhető, onnantól pedig bármikor amikor kellek :smt001
----------------------------------------------------------------------------------------------

- Állítsd fontossági sorrendbe, te általad szerint. (1. a legfontosabb és így tovább...)

1. Sör
2. Progress
3. Társaság
4. Loot
5. PVP
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Van valami kérdésed felénk?
- Kérdés(ek): Jelenleg nincs :smt001

Csoda
110
Human
Warlock
Csoda
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 110
Faj: Human
Kaszt: Warlock
Nem: Male
Hozzászólások: 107
Csoda

Re: Zerral - jelentkezése

HozzászólásSzerző: Csoda » 2017.11.23. 20:04

Néha boostolom a srácot, sosem hagy élni.... viccet félretéve egy aktív nagyon skilles játékos akit bátran ajánlok a csapatba!

Részemről egy nagy +!

Zera
110
Night Elf
Priest
Zera
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Priest
Nem: Female
Hozzászólások: 2
Zera

Re: Zerral - jelentkezése

HozzászólásSzerző: Zera » 2017.11.24. 09:43

Amíg Arcway trashen nekem kell, hogy arrébb rántsalak mert nem látod, hogy jön feléd egy óriási rózsaszín lézer oszlop, addig én boostollak téged és nem fordítva! :D Viccet félretéve köszönöm a nagy +t! :)

dannte
100
Pandaren
Hunter
dannte
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 100
Faj: Pandaren
Kaszt: Hunter
Nem: Male
Hozzászólások: 292
dannte

Re: Zerral - jelentkezése

HozzászólásSzerző: dannte » 2017.11.24. 15:43

varunk szeretettel :D reszemrol is + .
Kérdés: Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs)
- Válasz: Az egyetlen és utánozhatatlan warlock, Csoda
azthiszem warlockot kell huzzak... :DDD

cron

Belépés  •  Regisztráció