Brändy
110
Gnome
Warrior
Brändy
Szint: 110
Faj: Gnome
Kaszt: Warrior
Nem: Female
Hozzászólások: 1
Brändy

Brändy-Jelentkezés

HozzászólásSzerző: Brändy » 2018.03.17. 23:08

Brändy
Fury warri
Lvl 110

https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... hor/brandy

Sziasztok Zsoltinak hívnak 26 éves vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok a következő kiegészítőben ennek oka hogy szeretnék a bátyámmal együtt raidelni illetve pvp zni.
Fontosabb alt karakter lesz : https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... naros/entrøphy ami az arathor alli oldalán fog landolni nemsokára ezen a karakteren megtaláljátok az eddigi raid tapasztalataim , hogy miért is váltok arra az a válaszom hogy 1 hónapot ki kellett hagynom munkahely váltás miatt és már nem olyan visszatérni nincs az embernek helye a raidben stb ezért nem is erőltetem úgygondolom jobb lesz ez így illetve több időm is és több kedvem is lesz ha ismerőssel együtt játszok.Ts,mumble van minden mi szem szájnak ingere működő mikrofon is és természetesen tudok is rajta kommunikálni.
Rotation számomra még agyon kezdő körülbelül mindenhova 1 targetes talenttal teszem be a lábam de még nincsenek váltogatós legendary itemeim addig sz.tem fölöleges is agyon erőlködni mert dps növekedést nem fogok udni elérni vele.Single targetnél talentben az avatart teszem ki a wrecking ball helyett és természetesen ésszeren avatar->battle cry->rampage->odyns fury->rampage->bloodthirst,raging blow->rampage->....... és így tovább batle cryt igyekszem mindig cd re tenni illetve ha 1-2 másodperc a különdbség a cd k lejárta között akkor megvárom vele az avatart vagy az odyn s furyt , aoe talentél az avatar helyett a wrecking ball talent a nyerő itt prió a whirlwind és a rampage illetve az öv legendary és a fejes, mivel még nekem nincs meg a gyűrű ami mostmár number 1 lett a legendary között így a gatyát és a fejest használom de ha kiesik a gyűrű talentben is váltok picit az inner raget lecserélem a bloodbathra had legyen kis cd + ba , ezeket az okosságokat az icy veinsen wowheaden illetve fórumról szedem össze.Karakter eőssége a magy burst és a 20°alatti aprítós dps de csak a gyűrűvel.AoD - ban ismerősök Stray . Tankolni szoktam néha és az armsot is próbálgatom ha a kövi kiegben foyltatódik a mythic + akkor gyakrabban fogom használni a prot offspecet és ha a klán kéri akkor természetesn áttalentolok vagy átspecelek amire kell, a jelen konfig alkalmas a 30 fős raidre is de egy új videókártyára most ruházok majd be hogy a grafika szebb legyen és az új kiegben is jobb lesz a grafika bár ez nem tudom mennyire érinti majd a gépigényt mert ha normálisan lesz optimizálva a játék akkor nem kell majd ozzá csernobili atomerőmű .

Annyi még hogy említettem hogy csak következő kiegtől lennék teljes tagja a csapatotoknak amennyiben elfogadjátok az applytezt még kiegészíteném annyival hogy játszani fogok mythic + oni is még ebben a kiegben és ha sikerül felgearelnem magam egy bizonyos szintre akkor már előbb is csatlakoznék hozzátok csak kell egy kis szerencse.

A fontossági sorren számomra : Társaság->Progress->Loot->Pvp->Sör , sör csak azért utoljára mert tompa vagyok ittasan és csak felbosszantanálak benneteket a balf****ságommal.

Kérséem nincs, köszönöm hogy elolvastátok és akárhogy is fogtok dönteni további jó játékot és minél hamarabbi content takarítást.Szép estét.

Nep'tu
110
Night Elf
Demon Hunter
Nep'tu
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Demon Hunter
Nem: Female
Kaszt (Diablo): Demon Hunter
Nem (Diablo): Female
Follower (Diablo): Scoundrel
Hozzászólások: 70
Nep'tu

Re: Brändy-Jelentkezés

HozzászólásSzerző: Nep'tu » 2018.03.18. 06:50

Szia!

A karakter lapra errort dob hogy nem létezik, az applyt is lehetne formázni mert ez igy embertelen szemgyilkos hogy egybe van az egész ömlesztve (a tagfelvétel main topicban ott van a form az alapján hihetetlen egyszerű a dolog).

Ez csak technikai hozzászólás volt sok sikert :)
A fox is a wolf who sends flowers.

Coldwar
100
Human
Mage
Coldwar
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 100
Faj: Human
Kaszt: Mage
Nem: Male
Hozzászólások: 61
Coldwar

Re: Brändy-Jelentkezés

HozzászólásSzerző: Coldwar » 2018.03.19. 20:30

Azért dob errort, mert rossz a link :)
Ez a helyes:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... r%c3%a4ndy

cron

Belépés  •  Regisztráció