Nilary
110
Night Elf
Druid
Nilary
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Druid
Nem: Female
Hozzászólások: 2
Nilary

Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Nilary » 2017.12.18. 18:43

Karakter Név: Nilary
Class: Druid - Feral
Race: Night Elf
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Profil: (Armory),(WoWProgress)
- Előző Guild(ek): Reunited(Tauri), Forgotten Titans(EU-Ragnaros), Retro Nation(EU-Ragnaros)
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Kérdés: Keresztneved?
- Válasz: Sára

- Kérdés: Életkorod?
- Válasz: 19

- Kérdés: Miért pont hozzánk akarsz csatlakozni és miért hagyod/hagytad ott jelenlegi guilded?
- Válasz: A végső célom az volt, hogy felmásszak a ranglétrán és elérjek egy olyan presztízst ami méltó a legerősebb alis magyar guild-hez. Nem rég úgy érzem megugrottam ezt a mércét. Még tudok hova fejlődni, de szeretnélek titeket erősíteni a későbbiekben!

- Kérdés: Egyéb fontosabb alt karaktereid? (profillal)
- Válasz: Ragnaros-on játszok jelenleg, ezért is csak egy visszajelzés szintű választ szeretnék kapni a jelentkezésemre, hogy transfer-elhetek-e úgy a main-emmel Arathor-ra, hogy tudok is veletek raid-elni, mert igen komolyan gondolom. Alt a közel jövőben nem lesz, csak ha csinálok idővel.

- Kérdés: Három progress raid nap van, Szerda, Csütörtök és Hétfő, tudod vállalni?
- Válasz: Persze, akár 5-öt is!

- Kérdés: Az elvállalt raideken, 20:00-23:00-ig Online tudsz lenni?
- Válasz: Természetesen, akár tovább is, ha kell.

- Kérdés: Használtál-e már VoIP programot (TS, Ventrillo) és képes vagy-e kommunikálni mikrofon használatával?
- Válasz: Igen, de személyes okokból kifolyólag nem tudok kommunikálni mikrofon használatával. A fontosabb mechanikákat (dispell, stb.) macro-kkal oldottam meg eddig (spread whisper macro healereknek, /yell macro, stb.). Tudom, hogy nagy probléma lehet ez nektek, de nagyon szeretném, ha adnátok lehetőséget. :( Eddig sosem volt emiatt velem probléma, ha kiadnak nekem egy feladatot, abban maximum a halál tud akadályozni egyedül.

- Kérdés: Raid tapasztalatod a játékban?
- Válasz: Cataclysm Firelands-től, MoP Heart of Fear 4. boss-áig mindegyiket ütöttem HC-n. Itt origi Legion-ben van KJ curve-öm és egy Antorus 6/11 HC clear-em, ami így content-jében történt. (ezzel leszámítva a Mythic ToV-ot amit pug-oltam ToS content-ben)

- Kérdés: Melyik volt a legnehezebb Boss amivel eddig találkoztál, és miért?
- Válasz: Tauri pre-bugfix Spirit Kings, Mogu'Shan Vaults. Subetai The Swift egy gyilkoló gép volt Tauri progress-en, mivel a nyílzáporát 2x gyorsabban lőtte ki, mint kellett volna neki, így még a 2-3 hetes PTR felkészülés utáni éles realm first versenyben is átlagosan 50 percig try-olták a fightot mindkét frakcióban. A mi guild-ünk 2nd pull-ban megölte, de arányosan tovább is tartott a felkészülés a nyilak és a többi overlaping mechanika miatt.
Honorable Mention: Coven HC. Nem lehet arrébb rugdosni az embereket a Storm körben, ha jön a Chain Lightning Tornment és melee-nek nagyon körülményes a helyezkedés, de jó raid group-pal minden fight-ot egyszerűbbé lehet tenni.

- Kérdés: Milyen rotationt/prioritást használsz egy targeten, illetve aoe-nál (healernél értelemszerűen single target és group healnél)?
- Válasz:

Opening/Burst sequence:

[http://www.wowhead.com/spell=5215/prowl -> http://www.wowhead.com/item=127844/potion-of-the-old-war -> http://www.wowhead.com/spell=49376/wild-charge / Odafutok http://www.wowhead.com/spell=1850/dash-sel vagy nélküle (általában futok, ha nincs rá szükség egy ideig a mechanikákhoz akkor http://www.wowhead.com/spell=1850/dash-sel, pullnál gyakran elkerül a boss a landolási helyemről) -> http://www.wowhead.com/spell=1822/rake (2x damage, stealth miatt), Proccol a http://www.wowhead.com/spell=242584/concordance-of-the-legionfall -> http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury, http://www.wowhead.com/spell=102543/incarnation-king-of-the-jungle, Trinketek -> http://www.wowhead.com/spell=1822/rake, ha critelt akkor 2cp-n vagyok, http://www.wowhead.com/spell=210722/ashamanes-frenzy és http://www.wowhead.com/spell=1079/rip, ha nem critelt -> Legalább egy http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash elhasználásával (ami bő 60%-al ritkábban crit-el mint a http://www.wowhead.com/spell=5221/shred szóval 1cp) és http://www.wowhead.com/spell=5221/shred-ekkel eljutok 5cp-ig és http://www.wowhead.com/spell=1079/rip] Ez után elégetem a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash-eket okosan, mivel a http://www.wowhead.com/spell=5221/shred 100%-ban critel http://www.wowhead.com/spell=102543/incarnation-king-of-the-jungle alatt, így garantáltan 2cp-t fog adni, a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash néha critel, de nem jellemző, szóval: [http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=22568/ferocious-bite]. Ha http://www.wowhead.com/spell=1822/rake-t kell frissíteni ez idő alatt akkor egyik http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash-t kicserélem http://www.wowhead.com/spell=1822/rake-ra. Ezt a rotation-t addig folytatom ameddig van http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash-em, utána átváltok http://www.wowhead.com/spell=5221/shred spam-ra.
A fenti hármas burst sequence azért van így, mert a http://www.wowhead.com/item=151801/behemoth-headdress az egyik BiS legendary, és minden finisher növeli a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury duration-jét, ha ez nem így lenne a burst sequence [http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred -> http://www.wowhead.com/spell=5221/shred ->...] lenne (finisher nélkül), mert ez adja ki a legnagyobb DPS-t.

Ha nem nyithatok full cd-vel (pl. Kin'garoth) akkor kiveszem az http://www.wowhead.com/spell=102543/incarnation-king-of-the-jungle-t a rotation-ből. Erősen energy hiányos lesz a nyitás, ezért ezt a feral megsínyli kezdeti DPS-ben, valamint overall DPS-ben is HA nem tudja az http://www.wowhead.com/spell=102543/incarnation-king-of-the-jungle-t egy energy cap közeli állapotban elhasználni (egy http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury után). Ezt én többé kevésbé meg szoktam oldani, de még érzek benne pár százalékos DPS drop-pot.

Mid-fight sequence szimplán a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury buff-ok elnyújtásáról, a bleed-ek fenntartásáról, és az okos http://www.wowhead.com/spell=135700/clearcasting használatról szól. Fontos, hogy a http://www.wowhead.com/spell=211141/thrash single target-en való használata http://www.wowhead.com/spell=135700/clearcasting mellett nagyobb DPS-t eredményez mintha csak el lenne használva egy http://www.wowhead.com/spell=5221/shred-re. Ezért is nagyon erős az http://www.wowhead.com/spell=16864/omen-of-clarity T7-es talent pont amellett, hogy ingyen combo point-okat generáltat. Proccolhat a http://www.wowhead.com/spell=210676/shadow-thrash, azon kívül a bleed dot erősítve van a Mastery-vel, így még az RNG nélkül is nagyobb damage-et ér. Ha minden bleed fent van és jól áll duration ügyileg, akkor lehet http://www.wowhead.com/spell=22568/ferocious-bite-ozni, hogy el legyen nyújtva a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury buff. Utolsó gondolatként, az http://www.wowhead.com/spell=210722/ashamanes-frenzy-t érdemes http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury alatt használni, bár gyakran úgy jön le CD-ről, hogy nem elérhető/nem aktív, ilyenkor nem érdemes várni vele sokat, mert nagyon értékes és nagyon erős offenzív CD.

AoE Rotation:

Itt az én rotation-öm nem sokat változik a single target rotation-től, mivel a feral-nak csak kettő AoE spell-je van. A http://www.wowhead.com/spell=211141/thrash és a http://www.wowhead.com/spell=106785/swipe (http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash). Különböző target számok esetén különböző módon lehet lereagálni a fightot, de a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash mindig http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury alatt lesz használva optimális esetben, a http://www.wowhead.com/spell=211141/thrash minden targeten fent lesz, és a http://www.wowhead.com/spell=1079/rip annyi targetre kerül fel amennyire csak lehet (alacsony max hp-s mobokon http://www.wowhead.com/spell=22568/ferocious-bite, ha nem él addig hogy le tick-elje a http://www.wowhead.com/spell=1079/rip-et).

- Kérdés: Mi alapján állítod össze a geared? Melyek azok a statok, amelyek elsődlegesek az itemek kiválasztásánál?
- Válasz: Minden nagyon jó feral-nak amin nincsen Haste. A legfőbb 2 stat a Versatility, és a Crit, de fontos az arányos Mastery, és a minimális Haste érték is, mivel a Mastery a másodlagos (bleed) damage-et növeli, a Haste meg gyorsítja a Swing attack-ot, ami egy adott alacsony soft cap-ig meg is éri a gear-ben tudni (az első 2k Haste több Attack Speed-et ad mint a második 2k Haste), valamint csökkenti a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash stack-ek regenerálódási idejét.

Létezik egy Mastery+Crit feral druid build ami a melee multidot fight-okban a legerősebb, de single target-ben nagyon erősen hátra marad a Crit+Versa build-től. A Crit minden build-ben nagyon fontos mivel a http://www.wowhead.com/spell=159286/primal-fury megkönnyíti a combo point generálást, csökkent az energy nyomáson, gyorsítja a rotation-t és több http://www.wowhead.com/spell=22568/ferocious-bite használható vele.

Én mivel nem úszok gear-ben, ezért egy szomorú cica vagyok aránylag sok Haste-el, Versa+Crit build-en. :(

- Kérdés: Miért ezeket a talenteket használod? Indokolj párat a kiválasztott talentjeid közül egy PVE boss példáján bemutatva.
- Válasz: Tier 1-ből a http://www.wowhead.com/spell=202021/predator a nyerő az összes Hectic Add Cleave fighton (pl. Antoran High Command), mivel ezzel el lehet érni, hogy a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury akár 100% up-time-on legyen. Cleave fighton annyira nem jó a http://www.wowhead.com/spell=202022/blood-scent, a cica http://www.wowhead.com/spell=8921/moonfire meg csak PvP-ben jogos választás.
Tier 2 majdnem minden fighton rögzített a http://www.wowhead.com/spell=102401/wild-charge-ra, kivéve ha gyorsan oda kell érni valahova vagy Blink szerű utility-re van szükségem, akkor http://www.wowhead.com/spell=102280/displacer-beast (Garothi Obliterator Mythic). http://www.wowhead.com/spell=108238/renewal-t azért nem használok, mert már megszoktam a charge különböző formjait, kellemetlen helyzeteket tudok megoldani vele, amikből nem tudnék kijönni self heal-lel.
Én személy szerint minden bosson a http://www.wowhead.com/spell=197488/balance-affinity-t használom Tier 3-ban, mivel a bónusz range terem méretű cleave damaget ad a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash-re. A maradék talent-ek számomra vagy kötöttek damage maximalizálás céljából vagy boss szituáció függőek (Coven-en Mass Root), a tier 6 http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash azért, mert nagyon erős burst AoE fight-on, single target-en is effektív damage-et okoz, combo point-ot generál aránylag olcsón, ellenben a http://www.wowhead.com/spell=52610/savage-roar-ral, ami +1 consumer, +1 buff amit fenn kell tartani, elnehezíti a rotation-t és még nagyon sok artifact weapon relic bónuszom van a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash-re, amit kár lenne nem kihasználni.

- Kérdés: Jelölj meg két oldalt, ahol utánanézel a karaktereddel kapcsolatos változásoknak.
- Válasz: A feral druid nem egy népszerű választás és sokan elfordultak már a spec-től vagy a játéktól akik képesek lennének class tanácsadói oldalakra professzionális guide-ot írni (Sodapoppin khm...). Nem szoktam ilyeneket böngészni a hivatalos patch notes-okon kívül, van még egy pár nagyon jó feral theory crafter, de ők Youtute videókat csinálnak. A nyers stat-okból kell levonni a következtetést, és az alapján korrigálni, gyakran a videók se a teljes igazságot mondják meg, ebben a specben a gyakorlat teszi a mestert. A spec profi leírására annyira képtelen az icy-veins például, hogy belemagyarázzák a Snapshoting-ba, hogy ha 1 combo point-on ráfrissítek a http://www.wowhead.com/spell=1079/rip-re, akkor megtartja az 5 combo point-os damage-ét. Ebben a jelentkezésben én egy jobb guide-ot írok, mint az ottani cikk írói. Nem az icy-veins-t bírálom, csak egyszerűen a feral-hoz nem értenek ők sem. Amúgy is cement sámán main írta a feral guide-ot. Ha TL;DR kell kettőt írnom akkor:
1. Youtube
2. Worldofwarcraft.com

- Kérdés: Aktívan használod a Guildod Fórumát és weboldalát?
- Válasz: Ha a guild megköveteli, persze. Jó is, ha nem szükséges egy közösen adott időintervallum, hogy valakivel lehessen beszélni.

- Kérdés: Mi az általad játszott karakter gyengesége és erőssége?
- Válasz: A feral druid 'A' osztályú single target és 'S+' osztályú burst cleave damaget tud kiosztani, ezért is nagyon jó váltasztás mythic+-okra. Tartósabb, 5+ targetes cleave damage esetén felvehető a http://www.wowhead.com/item=137056/luffa-wrappings legendary, ami lehetővé teszi azt, hogy a http://www.wowhead.com/spell=211141/thrash-t megérje spammolni amellett, hogy a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash 3 stack-jét elnyomogja amikor a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury elérhető, mivel a minimális haste úgy hozza ki, hogy a 12 seces cooldown aránylag 2 másodpercel lerövidül, így a 3 stack regenerálódása pontosan a http://www.wowhead.com/spell=5217/tigers-fury cd-jébe egybe vág. Ezzel a 2 sebző képességgel csak és kizárlólag erős minden targetet sebző spellek lesznek a rotation-ben ami maximalizálja a damage dealt-et.

Multidot fight-ban 3, maximum 4 target kezelhető http://www.wowhead.com/spell=1822/rake spam-mal (a bleed kiosztva a target-ekre), fenn tartva a http://www.wowhead.com/spell=211141/thrash-t az egész pack-on, az előbb magyarázott mechanikával elhasználva a http://www.wowhead.com/spell=202028/brutal-slash stackeket, mialatt persze fenn tartjuk a http://www.wowhead.com/spell=1079/rip-et, 5 combo point-on annyi target-en amennyin csak lehetséges. Ez idő alatt http://www.wowhead.com/spell=5221/shred a filler spell, ha minden target-en fenn van minden bleed. Ez a damage dealing formátum kedvez leginkább a Mastery build-es feral druid-oknak.

Egyetlen gyengéje a feralnak a tény, hogy melee, így az egymástól 30-40 yard-ra lévő target-ek multidotolása számára nem lehetséges. Ebben az esetben egy target-en érdemes alkalmazni a single target rotation-t.

- Kérdés: Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs)
- Válasz: Ajánlóm mint olyan személy, aki inspirált arra hogy csatlakozzak nincs. Ellenben volt egy beszélgetésem Wenyx-el Council officerrel, és inspirált arra, hogy írjam meg ezt a jelentkezési ívet. Valamint van pár ex-retro-s tag a csapatotokban tudtommal, bár nem voltunk egyszerre sokáig egy guildben.

- Kérdés: Van-e tapasztalatod bármely offspeceden, illetve ha egy boss fight úgy kívánja, hajlandó vagy-e áttalentolni?
- Válasz: 1 évig, Tauri Cataclysm content-ben, még kezdő druid-ként restoration main voltam. Firelands norm-okat, később HC-kat heal-eltem 25-ös raiding guild-ek pug-jaiban, questelésre a DPS spec-em a feral volt mindig is. Legelején csak erőltetve játszottam tank druid-ot RHC-kban, de az is aránylag jól ment. Később fél évig progress-eltem MoP content-ben guardian spec-en mert kaptam egy nagyon jó lehetőséget egy guild-ben és a legnagyobb teljesítményem a Realm First Will of the Emperor HC volt Tauri-n átállós guardian druidként, egy boss-t ütöttem feral-ként.
Kép
Legion-ben tankoltam egy pár boss-t ToS-ban és Antorus-ban, de teljes raid-et még nem. LFR-on néha healelgetek néha balance-ozok, balance spec-em LFR-ig jutott el egyedül, míg a healer-re és a tankra megvan a mage tower challange skin (egyedül balance-ra nincs meg). Helya LFR-on 910k-t tartok megfelelő gear nélkül boomkinként.

Guardian, restoration spec-ekbe átváltok szívesen, ha szüksége van a raid-nek rám, mint healer vagy mint tank, de huhogni nem szeretnék ha nem muszáj :D

- Kérdés: Milyen a jelenlegi számítógép konfigurációd, alkalmas-e a 25 fős raideléshez?
- Válasz: Alkalmas, legalább is eddig nem volt gond vele. Intel Core i7, NVIDIA Geforce GTX 950M, 4GB RAM.

- Opcionális: Bármi egyéb amit tudatni szeretnél velünk, mert úgy érzed fontos számodra vagy esetleg döntő lehet a felvételed szempontjából.
- Válasz: Nincs!
----------------------------------------------------------------------------------------------

- Állítsd fontossági sorrendbe, te általad szerint. (1. a legfontosabb és így tovább...)

1. Progress
2. Társaság
3. PVP
4. Loot
5. Sör
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Van valami kérdésed felénk?
- Kérdés(ek): Nincs! Már megkérdeztem mindent ami érdekelt.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Chesario
110
Human
Paladin
Chesario
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 110
Faj: Human
Kaszt: Paladin
Nem: Male
Hozzászólások: 18
Chesario

Re: Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Chesario » 2017.12.18. 22:54

A tauris dolgot hanyagoljuk , eredeti olyan amilyennek lennie kell , tauri meg oylan amilyen .De nagyon szép apply ettől eltekintve.

Nilary
110
Night Elf
Druid
Nilary
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Druid
Nem: Female
Hozzászólások: 2
Nilary

Re: Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Nilary » 2017.12.18. 23:53

Köszönöm! :)

Sandross
Officer
Dwarf
Warrior
Sandross
‹ Alliance of Destiny ›
Officer
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 90
Faj: Dwarf
Kaszt: Warrior
Hozzászólások: 1841
Officer
Sandross

Re: Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Sandross » 2017.12.19. 00:11

Részemről támogatom, főleg, ha resto offspecen is be tudnál ugrani néhány bossra.
Kép

Nep'tu
110
Night Elf
Demon Hunter
Nep'tu
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Demon Hunter
Nem: Female
Kaszt (Diablo): Demon Hunter
Nem (Diablo): Female
Follower (Diablo): Scoundrel
Hozzászólások: 70
Nep'tu

Re: Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Nep'tu » 2017.12.19. 00:55

Night elf +1 :D
Viszont (igaz vendég vagyok meg Neptu) a detailed leírásból látszik, hogy van törődés a karival bőven. Gear az meh, elég mythic+ meg HC/altos normal raid azt pikk pakk megvan. Talent is jó bár a wild charge helyett a blink jobb pozicionálást tekintve imo (legalábbis nem úgy tűnt a feralnak soha, hogy nehezen tudna visszafutni a bosshoz egyrészt mert a blink után kap 1 rövid dasht másrészt alapból elég gyorsan fut a cica). Szerintem is szép apply :)
A fox is a wolf who sends flowers.

Venix
110
Night Elf
Priest
Venix
‹ Alliance of Destiny ›
Guild: Alliance of Destiny
Szint: 110
Faj: Night Elf
Kaszt: Priest
Nem: Male
Hozzászólások: 63
Venix

Re: Nilary jelentkezése

HozzászólásSzerző: Venix » 2017.12.19. 21:06

Szia, átbeszéltük és úgy döntöttünk, hogy a csapat csak beljebb lenne egy erős dps-el, ha elintézted a transfert nyugodtan keress meg invért !

cron

Belépés  •  Regisztráció